Let op!
Onze commerciele activiteiten zijn helaas gestopt.

U kunt géén artikelen meer bij ons bestellen!

Blog

De top 5 seks toys voor stellen

/Images/Stel.jpgBenieuwd wat er zich allemaal afspeelt in de gemiddelde slaapkamer? Hieronder vind je de 5 populairste seks toys voor stelletjes. Sommige mensen vinden het idee van een seks toy nogal intimiderend. Nergens voor nodig! De mens is altijd op zoek naar genot en als je genot nog intenser kunt maken met een beetje hulp – des te beter! Sterker nog, de meesten staan versteld wat een heerlijke aanvulling een spannende seks toy eigenlijk is.Dus... ontdek snel Neerlands favoriete speeltjes…

5. Seks toys met afstandsbediening

Op nummer 5 staan seks toys met afstandsbediening, zoals bijvoorbeeld vibrerende eggs. Deze zijn perfect voor avontuurlijke stelletjes. Populair omdat je de volledige controle aan je partner kunt geven, wat zorgt voor de opwindende spanning van het onverwachte… En als jij degene bent die de afstandsbediening in handen hebt, is het ongelooflijk spannend om het genot van je partner te kunnen regelen – vooral in het openbaar, zoals een restaurant of club.

SEXPERT KEUZE:

4. We-Vibe

/Images/We-Vibe-3-Paars.jpgDeze bijzondere seks toy is een echte favoriet onder koppels en zat zelfs ooit in de goodie bag bij de Oscar-uitreiking! De populariteit van de nieuwe en verbeterde We Vibe III is nog steeds enorm. De kleine C-vormige vibrator is speciaal ontworpen om de clitoris en G-Spot te stimuleren . Maar het beste van alles is dat de toy is gemaakt om te dragen tijdens de seks, zodat jullie beiden van de heerlijke vibraties kunnen genieten!

SEXPERT KEUZE:

3. Glijmiddel

Oké, oké – technisch gezien is glijmiddel niet echt een seks toy, maar het zorgt absoluut voor verhoogd seksueel genot! Glijmiddelen zijn perfect om samen te genieten van extra nat, glad en zijdezacht plezier. Dit maakt glijmiddel dan ook zeker een opwindende must-have voor in de slaapkamer. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, zoals glijmiddelen op water- of siliconenbasis, met warmte-of – koude-effect, met sensationele tintelingen of een heerlijke, tropische smaak.

SEXPERT KEUZE:

2. De vibrerende cockring

Op nummer 2 staat de vibrerende cockring. De cockring geeft haar clitoris heerlijke trillingen en zorgt voor een langere, hardere erectie (voor beiden plezierig!). Bovendien voelt hij de vibraties in de schacht van zijn penis doortrillen, wat voor nog meer opwindende stimulatie zorgt. Omdat deze slimme, kleine seks toy beiden extra veel genot geeft tijdens de seks, is de nummer 2 plek zeker verdient!

SEXPERT KEUZE:

1. Vibrator

/Images/Key-Ceres-G-Spot-Pink-Blog.jpgMet een vibrator kun je met de trillingen het hele lichaam stimuleren (perfect tijdens het voorspel!) Bovendien kan hij de vibrator ook gebruiken tijdens orale seks, door met zijn tong haar clitoris te plagen en met de vibrator haar G-Spot te stimuleren. En als zij tijdens orale seks de vibrator tegen haar wang houdt, zal de combinatie van trillingen en haar warme mond hem gegarandeerd ultiem verwennen! Ook tijdens de seks kan hij of zij de vibrator tegen haar clitoris houden voor nog meer genot. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit maakt de vibrator de onbetwiste nummer 1 seks toy voor stellen!

SEXPERT KEUZE:

Source: http://www.getfrank.co.nz


De BDSM-begrippenlijst

/Images/BDSM-begrippenlijst.pngDoor de ongekende populariteit van de “Fifty Shades”-trilogie, ontvangen we steeds meer vragen van klanten die geïnteresseerd zijn in BDSM-play. Helemaal goed natuurlijk! En voor iedereen die niet durft te vragen maar wel nieuwsgierig is, hebben we hier bij RebelStone een BDSM-begrippenlijst met basistermen samengesteld. Dus ben jij klaar voor je eerst BDSM-les? Komt ie!

BDSM: Dit is een combinatie van drie termen - BD (Bondage en Dominantie, D/s (Dominantie en Submissie), en S&M (Sadisme en Masochisme).Deze drie termen hoeven niet per se alle drie tegelijkertijd te worden toegepast.

Bottom: Dit is een Engelse term voor een onderdanige. “Bottom” wordt meestal in combinatie met het begrip “Top” (de dominante persoon) gebruikt. Een bottom is doorgaans het 'speeltje' van een Top. Een ander woord voor “bottom” is het doorgaans meer gebruikte “sub”.

Discipline: De correcties en straffen die de dominante aan de onderdanige geeft.

Dominant: Ook wel afgekort als “Dom”. Dit is degene die de controle heeft, disciplineert en bepaalt wat er gebeurt, bijvoorbeeld door hun onderdanige vast te binden of the spanken. Wordt bijna altijd naar gerefereerd met een hoofdletter “D” om respect te tonen.

Domme: Een vrouwelijke Dominant. Andere – vaak meer populaire termen – zijn Domina, Dominatrix of Meesteres. Ook hier wordt naar gerefereerd met een hoofdletter als vorm van respect.

Fetish: Een seksuele obsessie, die zorgt voor erotische opwinding en bevrediging. Een fetish is meestal van nature niet seksueel. Denk bijvoorbeeld aan een schoenenfetish.

Masochisme: Er is sprake van masochisme , wanneer pijn, vernedering en kleinering zorgen voor seksuele bevrediging. Dit is meestal wat een sub definieert.

Meester: De Dominant in een Meester/Slaaf relatie, die in de meeste gevallen 24/7 doorgaat en waarbij de Meester de volledige controle over de slaaf heeft. Vrouwen worden doorgaans “Meesteressen” genoemd. Ook altijd met de hoofdletter “M”.

Sadisme: Wanneer men opgewonden of seksueel bevredigt wordt tijdens het pijnigen of vernederen van iemand anders. Dit definieert vaak een Dom.

Stopwoord: Een vooraf afgesproken woord, meestal voor de sub, om de Dom te waarschuwen te stoppen. Voor extra veiligheid voor beiden.

Slaaf: Iemand die zijn vrijheid volledig aan zijn Meester(es) heeft overgedragen in een gestructureerde Meester/Slaaf relatie. Het woord “slaaf” en zelfs de echte naam van de slaaf worden vaak compleet in kleine letters geschreven uit respect voor de Meester.

Sub: Afkorting van de Engelse term “submissive” (onderdanige).De passieve persoon, die de sensaties van het spel ervaart, zoals vastgebonden of gespankt worden.

Top: Een Top is de dominante persoon – zowel bedoelt voor een mannelijke Dominant als een vrouwelijk dominant. Vaak gebruikt in combinatie met het woord “bottom” voor de onderdanige.

Benieuwd geworden naar BDSM-play? Ontdek de complete collectie Fetish & SM-artikelen en begin met het ervaring van superkinky spelletjes!

Klik hier: http://www.rebelstone.nl/Fetish-en-SM/

Source: http://www.pipedreamblogger.com


Alles over jouw Pipedream masturbator

/Images/Fuck-Me-Silly.jpgEen masturbator is zoveel meer dan een geweldig paar borsten of strakke, sexy vagina. Het materiaal waar het van gemaakt is bijvoorbeeld. Fabrikanten hebben hun uiterste best gedaan om het echte gevoel na te bootsen – en dat is ze zo goed gelukt dat, wanneer je je ogen sluit, je het verschil bijna niet opmerkt! En dat is precies waarom je niet van je masturbator af kunt blijven!

En om je masturbator zo onweerstaanbaar te houden, laten we je graag zien hoe je ze deze het beste kunt onderhouden.

Eerst kijken we naar de gebruikte materialen:

TPR (Thermo-Plastic-Rubber)

Pipedream’s FantaFlesh® toys voelen zo lekker aan, omdat ze gemaakt zijn van TPR. TPR wordt warm bij aanraking en tijdens gebruik, is waterproof, lichtgewicht, superrekbaar en heerlijk zacht. Masturbators zoals Pipedream Extreme Toyz® , en de zijn bijvoorbeeld voorzien van deze speciale TPR technologie voor dat levensechte gevoel.

TPE (Thermo-Plastic-Elastomer)

Pipedream’s roze en doorzichtige pocket-size masturbators voelen zo heerlijk aan omdat ze gemaakt zijn van TPE. TPE combineert de elasticiteit van rubber met de duurzaamheid van plastic. Dit betekent dat het bijna net zo zacht en soepel is als de FantaFlesh® (TPR)toys, maar sneller en economischer gemaakt, zodat ze voor een lagere prijs verkocht kunnen worden. Masturbators zoals de Pipedream Extreme Toyz® en zijn voorzien van deze onweerstaanbare TPE technologie.

/Images/Pdx-Juicy-Cyber-Snatch-Blog.jpg

Reiniging en onderhoud:

Hier vind je de stappen om je masturbator te onderhouden – en de levensduur van je toy te verlengen.

VOOR GEBRUIK:

  1. (Na het uit de verpakking halen) Breng eerst toy cleaner of milde zeep aan op je masturbator.
  2. Wrijf het goed over het product heen en spoel af met warm water.
  3. Dep schoon met een handdoek en bereid je toy voor met glijmiddel voor extra glibberig genot.
  4. Voilà – je masturbator is klaar voor gebruik!

NA GEBRUIK:

  1. Spoel restanten af met warm water en spoel de openingen uit onder de kraan.
  2. Herhaal stap 1 en 2 van “Voor gebruik” (We raden op dit moment een goede antibacteriële Toy Cleaner aan, zoals bijvoorbeeld de ).
  3. Dep droog met een handdoek en laat je toy zo’n 15 minuten in de open lucht drogen.
  4. De belangrijkste stap:Breng een dunne laag aan de buiten- en binnenkant van je toy aan, voordat je hem in een luchtdichte doos of hersluitbare plastic tas opbergt. Het Revive powder zorgt ervoor dat eventueel vocht wordt opgenomen, voorkomt dat het materiaal plakkerig wordt en onderhoudt de levensechte kwaliteit van je masturbator.

Let op: Niet geschikt voor gebruik met glijmiddel op olie-basis.

Source: http://www.pipedreamblogger.com