Let op!
Onze commerciele activiteiten zijn helaas gestopt.

U kunt géén artikelen meer bij ons bestellen!

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

VR-Store is dé webshop voor een betaalbare - maar onvergetelijke - Virtual Reality belevenis! Met onze exclusieve introductie van de ColorCross Virtual Reality Bril in Nederland en België, bieden we klanten een unieke en grootse 3D-ervaring voor een klein prijsje. Hierdoor maken wij Virtual Reality voor iedereen bereikbaar.

Bovendien houden we het assortiment up-to-date met de laatste innovaties op Virtual Reality gebied. U vindt bij ons bijvoorbeeld ook de nieuwe VR-Box Virtual Reality Bril en handige gamepads om het maximale uit uw VR-avontuur te halen.

Bij VR-Store koopt u altijd veilig en vertrouwd. En uiteraard staat klanttevredenheid bij ons voorop. Snel reageren op vragen en het bieden van een goede ondersteunende klantenservice zijn voor ons vanzelfsprekend. Dit ziet u ook terug bij onze klantbeoordelingen en daar zijn we best trots op!

Dus bent u klaar voor een fantastisch Virtual Reality avontuur? Of wilt u iemand verrassen met het Virtual Reality cadeau van het jaar? Dan zit u bij VR-Store helemaal goed!

VR-Store is 100% onderdeel van LemonKicks V.O.F.

Colofon

Polderdijk Inter-Tainment
Dotterbloemstraat 21
3286 VM Klaaswaal
The Netherlands

Tel. nr: +31(0)88 753 753 1 (lokaal tarief)

Kvk nr: 24359819
BTW nr: NL00 1638 298 B70

IBAN: NL14 BUNQ 2206 3578 36
BIC/SWIFT: BUNQNL2A